Skip to content Skip to footer

Dobro spi

15.00

Dodatne informacije

AVTOR

Na zalogi

Šifra: 40228 Kategorija: Product ID: 27074

Opis

Mali učbenik preživetja – Takojšnja pomoč pri težavah s spanjem, nočnih morah in podobnih tegobah
Dobra novica za vse, ki se dolge ure nemirno obračajo v postelji, preden končno zaspijo, za tiste, ki od utrujenosti kar padejo v posteljo, pa kljub temu ne morejo zaspati … ali pa se že po kratkem času zbudijo in preostanek noči – štejejo ovce. Če so to dobrovoljne ovčke Oskar, Ema, Vili in Manca, potem

je rešitev blizu, saj so vsi štirje mojstri dobrega spanja!
Claudia Croos-Müller, dr. med., specialistka za nevrologijo, živčne bolezni in psihoterapijo, nam po uspešnicah Glavo gor!Le pogum!Vso srečo! in Z ljubeznijo … predstavlja dober ducat novih telesnih vaj za dober spanec – seveda spet na osnovi svoje preizkušene metode »Body2Brain®ccm«.
Dobrodušni oven Oskar v knjižici Glavo gor! strokovno podkrepi stare modrosti naših babic – zakaj je pomembno vzravnati glavo, zakaj se je dobro izprsiti in kako se s tem obranimo stresa in slabe volje. To sta dve od prvega ducata vaj po metodi »Body2Brain®ccm«, s katerimi nas avtorica vabi, da s pomočjo svojega telesa poskrbimo za dobro čustveno počutje. Oskarju se v knjižici Le pogum! z vajami zoper strah, paniko in razbijanje srca pridruži ovca Ema. Črna ovca Vili v tretjem nizu vaj pod naslovom Vso srečo! prikaže nadvse preproste vaje za uspešno spoprijemanje s črnogledostjo, negotovostjo, smolo in raznimi spodrsljaji. Kako pomemben je ljubeč odnos do sebe in do drugih, se pogosto zavemo šele, ko nam ga primanjkuje. Trem junakom se v knjižici Z ljubeznijo … pridruži še Manca in, kdo ve, nemara se jim posreči spremeniti svet na bolje!
Tokrat nam avtorica v malem učbeniku preživetja pomaga do dobrega spanca. S preprostimi vajami nas uči te življenjsko potrebne umetnosti – od dobrodejnega dremeža čez dan do trdnega nočnega spanca.
Priročna knjižica malega formata je primerna za vse starosti, uporabna tako za posameznike kot za skupine – od šol do domov za ostarele!

 

  • obseg: 42 strani
  • format: 17 x 15,5 cm
  • trda vezava