Dobrodošli na straneh D KLUBA. Odločili smo se, da zvestim naročnikom tednika Demokracija in bralcem knjig založbe Nova obzorja ponudimo še več, zato smo knjižni klub Demokracija nadgradili in za vas oblikovali D KLUB, ki vam bo vsak mesec prinašal še več ugodnosti, novosti in posebnih priložnosti. Članstvo v D KLUBU je brezplačno in brez obveznosti, prinaša pa vam:

  • cenejši nakup knjig,
  • sodelovanje v žrebanjih med člani D KLUBA za darila, ki jih bosta za vas občasno pripravila tednik Demokracija in založba Nova obzorja,
  • možnost koriščenja posebnih ugodnosti za člane D KLUBA,
  • sodelovanje pri družbeno odgovornih aktivnostih D KLUBA.  


Člani D KLUBA ste vsi naročniki tednika Demokracija in kupci knjig iz založbe Demokracija, ki ste ob nakupu pristopili v knjižni klub Demokracija, ter vsi, ki nam pošljete izpolnjeno pristopnico objavljeno v tedniku Demokracija, svojo željo sporočite po telefonu na številko 01 24 47 200 ali po elektronski pošti na naslov dklub@demokracija.si. Članstvo se preneha na željo člana takoj, ko le-ta pisno obvesti založbo Nova obzorja o svojem izstopu. Osebne podatke članov kluba hranimo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne posredujemo tretjim osebam. Član lahko kadar koli pisno zahteva, da založba Nova obzorja v roku petnajstih dni trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter ga o tem v nadaljnjih petih dneh obvesti pisno. D KLUB bo še posebej nagradil najbolj zveste člane, D člane, z mesečnimi aktivnostmi namenjenimi samo vam. D člani D KLUBA ste vsi naročniki tednika Demokracija, ki naročnino poravnavate enkrat letno.

 

 

O podjetju

Naziv podjetja: Nova obzorja založništvo d.o.o.

Skrajšan naziv: Nova obzorja d.o.o.

Naslov: Linhartova cesta 13,  1000 Ljubljana

Tel. št.: 01/24 47 200

E-mail: info@vseknjige.si

ID za DDV: SI59695668

Matična št.: 1318977

IBAN: SI56 1010 0005 4106 207, Banka Intesa Sanpaolo d.d. IBAN: SI56 0430 2000 2879 817, Nova KBM d.d.