Kuharska knjiga Ivana Ivačiča

25.00
40119
98 izdelek (i)
+

Polepšana in popestrena z drobnimi zanimivostmi in fotografijami iz maestrovega poklicnega in zasebnega življenja. Jezikovno in oblikovno posodobljena. Kot vselej pa - namenjena vsem, ki prisegajo na enostavno, hitro in praktično kuhanje! Uporabna tako za začetnike kot za izkušene mojstre. Inovativna, kot je bil inovativen mojster Ivačič. Zabavna, kot je bil zabaven mojster Ivačič. Praktična, kot je bil praktičen mojster Ivačič. Jezikovno in oblikovno osvežena. Še prijetnejša in še bolj praktična.Izredno zanimivo, poučno in pregledno je poglavje DRUŽENJE VINA IN HRANE, ki sta ga napisala mag. Anton Vodovnik in Mateja Vodovnik Plevnik. Tako laiku kot strokovnjaku bodo koristni podatki o vrstah in kakovostih vin, geografskem poreklu posameznih vin, sortah, letnikih, o izbiri, ponudbi in postrežbi vin - vključno s tem, v kakšnem kozarcu postrežemo posamezna vina.Vsebina:Hladne jediČiste mesne juheJušne zakuhe in vložkiMesne, zelenjavne, sadne in sadno-zelenjavne juheEnolončniceJajčne jediJedi iz govedineJedi iz teletineJedi iz svinjineJedi iz mletega mesaJedi iz perutnineJedi iz divjačineJedi iz drobniceRibe in mehkužciHladne in tople omakePrilogePrikuheGobeKuhane in sveže solateRazne vrste testaPalačinke, narastki, pudingiSladice in kompotiDodatekDruženje vina in hrane 

  • obseg: 420 strani
  • format: 17 x 24 cm
  • trda vezava