Skip to content Skip to footer

10 korakov do boljšega čustvenega življenja

17.50

Dodatne informacije

AVTOR

Na zalogi

Šifra: 40537 Kategoriji: , Product ID: 27745

Opis

10 korakov, da … se spoznamo, se vzljubimo in zaupamo vase!
Mladi (in malo manj mladi) se zelo slabo poznajo in se nimajo radi. Zelo malo ljudi se zaveda svoje resnične svobode. Premalo se jih zaveda lastnega dostojanstva in spoštovanja, ki si ga zaslužijo. Kdor se želi zares razviti in zrasti, mora vedeti, kaj lahko pri sebi ovrednoti ali izpopolni in kaj ga bo dovolj motiviralo, da bo v življenju napredoval. Avtorica, ugledna francoska psihoterapevtka, je pri pisanju izhajala iz bogatih terenskih izkušenj dela z mladimi. Knjiga, ki bo razveselila najstnike in njihove starše – a ne samo njih!
Knjižica je sežetek temeljnih vprašanj, ki si jih mora zastaviti vsak, kdor bi svoja čustva rad uporabil za zadovoljno in uspešno življenje – sebi in drugim v prid! »Svet žeja po ljubezni.« Ta ugotovitev je Anne-Sixtine Pérardel spodbudila, da se je posvetila čustveni in spolni vzgoji. Svoje strokovno delo posveča novi generaciji mladih, ki jih žeja po smislu. Prav hrepenenje po smislu jo povezuje z več tisoč mladostniki, ki jih je doslej srečala na svojih predavanjih in tečajih osebne rasti. Na to temeljno človeško hrepenenje odgovarja po sokratskem načelu: »Spoznaj samega sebe« in mlade usmerja k razvoju v celovite, svobodne in odgovorne osebe.
V desetih korakih je povzela osnove, na katerih lahko vsak razvije čustveno zadovoljno, izpolnjeno in sijoče življenje. Vaje, zasnovane na trojčku dobrega poznavanja sebe, ljubezni do sebe in zaupanja vase, vsakogar spodbujajo, naj raste v »svobodi, da lahko ljubi«. Avtorica je prepričana, da si mora vsak, kdor želi biti srečen, vzeti čas za to, da se dobro spozna. Tako si bo pridobil najboljše izhodišče za to, da se bo v življenju lahko dobro odločal.

  • obseg: 152 strani
  • format: 15 x 21 cm
  • mehka vezava