Skip to content Skip to footer

12 pravil za življenje

29.90

Dodatne informacije

AVTOR

Na zalogi

Šifra: 40216 Kategoriji: , Product ID: 27050

Opis

Protistrup za kaos
MEDNARODNA USPEŠNICA
Priznani psiholog Jordan B. Peterson nam na duhovit, presenetljiv in poučen način pripoveduje, zakaj moramo fante in dekleta med rolkanjem pustiti pri miru, kakšna grozna usoda čaka tiste, ki preveč zlahka kritizirajo, in zakaj bi vedno morali pobožati mačko, če jo srečate na ulici.
Kaj nam lahko živčni sistem jastogov pove o pokončni drži (z vzravnanimi rameni) in uspehu v življenju? Zakaj so stari Egipčani častili sposobnost zbrane pozornosti enako kot najvišja božanstva? Na kakšno srhljivo pot se podajajo ljudje, če postanejo zamerljivi, naduti in maščevalni?
Dr. Peterson na široko potuje po človeški psihi in razpravlja o pomembnosti discipline, svobode, pustolovskega duha in odgovornosti ter pri tem modrost sveta povzame v 12 praktičnih in globokih pravilih za življenje. 
Knjiga razbija moderne puhle predstave o znanosti, veri in človeški naravi, obenem pa preobraža in plemeniti razum in duha bralcev.
Ta knjiga je bistroumen priročnik za samopomoč, uvod v filozofijo, mitologijo in proučevanje uma ter praktičen, privlačen vodnik za boljše življenje. 

  • obseg: 363 stran
  • format: 15,3 x 22,8 cm
  • trda vezava z ovitkom