Skip to content Skip to footer

Čas za spremembo

14.90

Dodatne informacije

AVTOR

Na zalogi

Šifra: 40483 Kategoriji: , Product ID: 27627

Opis

Vsak od nas je poklican za neko nalogo. Bistvo človekovega dostojanstva je v tem, da Bog človeka kliče, naj na tem svetu izrazi nekaj, kar se lahko izrazi samo prek njega: v ta svet naj vtisne svojo povsem osebno življenjsko sled. Da bi razumeli to poklicanost, je treba dobro prisluhniti svoji življenjski zgodbi, svojim hrepenenjem, tihim vzgibom, ki jih zaslišimo v srcu. Spremembe, nove usmeritve in novi začetki mnoge vznemirjajo. Zato je ta knjiga povabilo, ki ponuja tudi pros-tor za samo vaše odgovore. Pri tem pa so bralcu v pomoč vzpodbude priljubljenega patra Anselma Grüna, ki vodijo do lastnih rešitev in odgovorov, ki so povsem skladni z življenjem vsakega posameznika.
Včasih je v življenju vse prej kot preprosto najti lastno pot in spoznati nalogo, ki nam pripada in daje našemu življenju popolnoma oseben pomen. In celo kadar začutimo, da je čas za spremembo, imamo navadno težave, ko se je treba odločiti, saj je treba toliko stvari premisliti in pretehtati. Ta knjiga nam pri tem pomaga in postavlja prava vprašanja – odgovore bo našel vsak zase. Zato je v njej veliko prostora za zapisovanje svojih misli. Praktične pobude spodbudijo zamisli, kako bi najdene odgovore uresničili v vsakdanjem življenju. Tako bomo imeli v knjigi pomembno spremljevalko na poti – za razmišljanje in duhovno rast –, da bomo vedno znova radi pogledali vanjo in jo dopolnjevali, dokler ne bo postala povsem naša osebna knjiga.
Iskati odgovor na vprašanje, kako bi lahko sami s seboj in s svojo nalogo, s svojim bistvom živeli spokojno, je koristno početje. In vsekakor velja: »Le kdor ve, kaj je najboljše, lahko sklepa dobre kompromise!«
  • obseg: 112 strani
  • format: 13 x 18 cm
  • integralna vezava