Skip to content Skip to footer

Biti pripravljen

21.00

Dodatne informacije

AVTOR

Šifra: 40989 Kategoriji: , Product ID: 31708

Opis

Živeti svoje življenje v polnosti, tukaj in zdaj, takšno, kakršno nam je dano

Pierre-Hervé Grosjean v knjigi ponuja deset oprimkov, deset spodbud za osvetlitev konkretne poti v veri. Gre za deset meditacij, ki bralcu nudijo svetlobo, moč, tolažbo in zaupanje. Vsako premišljevanje o določeni oporni točki je samostojna enota. Lahko jih beremo drugo za drugo ali po vrstnem redu, ki si ga izberemo sami.
S to konkretno, preprosto in utelešeno duhovno knjigo Grosjean z bralci deli sadove svoje službe, srečanj in izkušenj. Posreduje jim temelje, ki so tudi njemu samemu pomagali rasti in napredovati.
Knjiga je namenjena vsem generacijam, tudi najmlajšim, ki šele začenjajo graditi osebni odnos z Bogom, v vsej svoji plemenitosti in z vprašanji, ki so primerna njihovi starosti. Z odkritim in spodbudnim tonom želi v bralcih prebuditi navdušenje, da smo ustvarjeni za pravo veselje.
»Te vrstice so napisane s srcem. Nisem ne velik teolog, ne strokovnjak za mistiko, ne velik teoretik, ne učenjak – nimam 36.000 navedkov! Pisal sem tako, kakor pridigam. Pri tem sem se trudil, da ne bi nikdar pozabil, da smo religija učlovečenja. Duhovna knjiga je lahko tudi konkretna, preprosta in utelešena. Vsakega sem želel srečati v situaciji, ki jo trenutno živi, in vsem ponuditi nekaj, s čimer bi si lahko osvetlili konkretno pot v veri.«

 

 

 

 

 

 

 

  • obseg: 188 strani
  • format: 13,5 x 21 cm