Skip to content Skip to footer

Danielov post

29.90

Dodatne informacije

AVTOR

,

Šifra: 40982 Kategoriji: , Product ID: 31667

Opis

Danielov post: z zdravilno zelenjavno-sadno dieto dr. Ewe Dabrowske: kako učinkovito očistimo telo in duha: praktični nasveti, duhovne misli in program 14- dnevne diete.

Knjiga je sad dolgoletnih izkušenj avtorice, ki že vrsto let vodi odmike z Danielovim postom kot zdravilno terapijo za telo in duha. Gre za zdravilno filozofijo, ki s pomočjo zelenjavno-sadne diete omogoča ohranjanje in povrnitev zdravja.

Danielov post je učinkovita metoda za ohranjanje zdravja in duhovnega prenavljanja. Kot blagodejne učinke udeleženci navajajo nov nivo energije, voljo do dela, povrnjen spanec in prenehanje bolečin.

Znanje o postu je avtorica pridobila pri dr. Ewi Dąbrowski, ki že od leta 1985 uporablja post kot naravno terapijo v svoji zdravniški praksi. S svojimi predavanji in publikacijami pa promovira tudi zdravo prehrano kot način preprečevanja in zdravljenja bolezni.

Izkušnje vseh postnih terapij potrjujejo, da je občasna zdržnost od hrane edina prava rešitev za prenajedenega in z nezdravo hrano zasičenega sodobnega človeka. V telesu spontano sproži proces notranje prehrane, s katerim se telo samo ozdravlja.

 

 

 

 

 

 

  • obseg: 176 strani
  • obseg: 14 x 20 cm
  • mehka vezava