Skip to content Skip to footer

DONACIJA DEMOKRACIJI

0.01

Dodatne informacije

Na zalogi

Šifra: 9060.7 Kategorija: Product ID: 27815

Opis

DONIRAJTE DEMOKRACIJI! Pomagajte novinarjem Demokracije, ki so vas prvi opozorili na nevarnost COVID19, medtem ko so nas drugi obtoževali, da zganjamo paniko in politiziramo!! Klik na: https://demokracija.si/donacije/

Kot vsi mediji, še posebej tiskani, bomo v času nesreče, ki je prizadela Slovenijo, Evropo in svet še posebej finančno prizadeti, saj zaradi strogih ukrepov, ki so pa nujno potrebni, bomo ob prihodke v prosti prodaji. Bralce Demokracije zato prosimo za pomoč.

V reviji Demokracija smo bili prvi, ki smo že 21. februarja (TUKAJ) opozorili, da Sloveniji grozi epidemija novega korona virusa. Zato, ker smo opozorili (takrat še Šarčevo vlado), vmo bili deležni očitkov, da zganjamo paniko in zadevo politiziramo.

Še pretekli teden je medijski mainstream, ki se je zaradi epidemije prav tako znašel v težavah, pisal, da ni razloga za strah, da je do epidemije še daleč. In to objavljal v svojih naslovih. Tisti, ki so poslušali nasvete Demokracije, so danes nanjo pripravljeni, tisti, ki so verjeli prevladujočim medijem, se danes tolčejo po glavi.

Ko boste donirali medijem, se spomnite, kdo je poročal o širjenju virusa COVID-19 brez olepševanja in predstavljal zadeve take, kot v resnici so, in kdo vas je zavajal.

Vaš dobrodelni prispevek ta Demokracijo lahko prek spletnih bank nakažete na TRR SI56 0430 2000 2879 817, ki je odprt pri NKBM (z referenco: SI00 1996 in pripisom “za Demokracijo”) ali pa spodaj donirajte preko spleta: TUKAJ.

Donirajte zdaj! Zdaj je pravi čas! Ne odlašajte!

Uredništvo revije zagotavlja, da vas bomo še naprej obveščali po resnici in vam zadeve predstavljali take, kot v resnici so. Naše spletne strani so bile in bodo ves čas odprte.