Skip to content Skip to footer

Ljubezen deluje

22.50

Dodatne informacije

AVTOR

Na zalogi

Šifra: 40716 Kategorija: Product ID: 28129

Opis

Skrivna sestavina najpomembnejšega recepta: ljubezen
Bob Goff, avtor kar treh knjižnih uspešnic, v svoji prvi knjigi prinaša sproščen, hkrati pa izredno življenjski in pomenljiv vpogled v svojo interpretacijo božje in človeške ljubezni. S humornimi, večkrat pa tudi izpovednimi in ganljivimi anekdotami nas vodi skozi svoje neobičajno življenje in nam skuša pokazati, da Boga najdemo povsod. Tudi na krajih, kjer ga resnično ne bi pričakovali – denimo na atrakciji sredi zabaviščnega parka!
Kaj ima z ljubeznijo opraviti na primer to, da vaši otroci vsem predsednikom in voditeljem držav sveta pošljejo vabilo na srečanje in se nanj nekateri dejansko odzovejo? Kaj se zgodi, če mislite, da vas prijatelj po telefonu skuša potegniti za nos, potem pa izveste, da ste »v šali« pozitivno odgovorili na vprašanje, če bi postali konzul Republike Ugande v ZDA? In kaj, če se vaša radovednost do filmskega snemanja sprevrže v to, da se neavtorizirano infiltrirate na sceno najnovejšega ameriškega filma, pri tem pa skušate dajati vtis, da ste varnostnik?
Prva knjiga avtorja več knjižnih uspešnic odgovore na ta vprašanja postreže zelo osebno, saj se mu je vse našteto zgodilo – in v prav vsaki stvari najde dokaz božje in človeške ljubezni, čeprav so mu kdaj vzgibi zaradi skrivnostnosti tega
čustva nejasni. Kot pravi: tudi Jezus ni vsake stvari razložil do potankosti. Svoje prilike je ovijal v skrivnostno simboliko, zaradi česar je presegel svoj čas in podal univerzalne resnice za vse čase. Tudi avtor sledi tej ideji. Skozi zabavne, šaljive, provokativne prigode skuša pripovedovati o čudežu Božje ljubezni, ki se razodene skozi naša običajna življenja in jih prav s to skrivno sestavino dela neobičajna.

  • 216 strani
  • format: 13,5 x 21 cm
  • mehka vezava