Skip to content Skip to footer

Šport

7.95 

Dodatne informacije

AVTOR

Na zalogi

Šifra: 402774 Kategorija: Product ID: 27175

Opis

ŠPORT ima med otrokovim odraščanjem vse večji pomen za njegovo psihično in fizično zdravje – pa tudi njegovo socializacijo, saj je izrazito družbeni pojav! Že malčka seznanjajmo z različnimi športnimi disciplinami, v naravnem in umetnem okolju, ter z vzgledi spodbujajmo njegovo veselje do telesnih dejavnosti. Pojasnimo mu, da je lepo zmagovati, a pomembnejše od zmage je njegovo postopno napredovanje. Otroku dovolimo samostojno presojo in izbor najljubšega športa, saj mu vsak (na svoj način) omogoča razvedrilo, sprostitev, pomiritev in koncentracijo.
Vsebina tretje slikanice: MESTNI ŠPORT – PLAVALEC SEM – NEUTRUDNI SANKAČI – SMUČARSKA ŠOLA – NOGOMETNO MOŠTVO – DOLGONOGA KOŠARKARJA – BALETKA BETKA
NANIZANKA ZA MODRIJANE, tretja zbirka šestih liričnih slikanic za otroke, razširja in poglablja splošno poučenost o okolju, spodbuja razvoj besednega zaklada in občutljivost za spoznavni, etični in estetski vidik jezika. Bogato ilustrirane pesmice malega modrijana usmerjajo v optimistično doživljanje sveta, k vse bolj tankočutnemu razmišljanju in plemenitenju lastnih izkušenj, odraslim pa ponujajo izhodišče za širši pogovor o posamezni temi.
Učinkovitost otrokove literarne socializacije je odvisna od staršev in drugih vzgojiteljev! Izkoristimo priložnost ter mu NANIZANKO ZA MODRIJANE predstavimo že pri 3. letih.
  • obseg: 20
  • format: 15,5 x 15,5 cm
  • kartonka
  • ilustracije: Urška Stropnik – Šonc