Skip to content Skip to footer

Velika knjiga babic in dedkov

23.50 

Dodatne informacije

AVTOR

Na zalogi

Šifra: 40790 Kategoriji: , Product ID: 28287

Opis

Nasveti, ideje in dejavnosti, ki jih lahko počnete z vnučki

Kako postanemo super babice in super dedki
Priročnik za vse stare starše in tiste, ki boste to šele postali. Obogaten z interaktivnimi deli, kamor dopišemo svoje izkušnje in nalepimo lastne fotografije, postane naš individualizirani dnevnik neprecenljive življenjske izkušnje, ki bo duhovno bogata, hkrati pa tudi zelo zabavna. S subtilno merico humorja in človeškosti je Velika knjiga babic in dedkov nepogrešljiv sopotnik ob naši novi, vznemirljivi vlogi starih staršev.
Svet, ki postaja vse hitrejši in vse bolj tehnološki, je ključno spremenil ne samo vlogo, temveč tudi podobo starih staršev. Če smo jih še pred nekaj desetletji doživljali kot zelo stereotipne ostarele, danes stari starši velikokrat postanemo, ko smo še povsem vitalni, življenjsko aktivni posamezniki. Knjiga, ki bi prav lahko nosila naslov Kako postanemo super stari starši, nas popelje od pričakovanja prvega vnuka do takrat, ko so vnučki že starejši in ne potrebujejo več primarne nege, pač pa tudi zaveznika v igri in odraščanju! Zaveznica postane tudi pričujoča knjiga – pomislite namreč, koliko materiala je spisanega o starševstvu, koliko tečajev in digitalnih vsebin, ki nas učijo, kako postati dobri starši. Zakaj naj bi bilo ob tem povsem samoumevno, da vsi znamo biti tudi dobri stari starši?
Knjiga se dotakne številnih tem, s katerimi se srečajo stari starši: igra, prehrana, odnosi s snaho in z zetom … Opozarja nas na meje, ki jih zavoljo dobrih odnosov ne smemo prekoračiti, obenem pa na skrite priboljške, ki pa jih vnučku vendarle lahko namenimo. Čudovito branje za vse, celo za dedke in babice, ki se s svojimi vnučki srečujejo samo »na daljavo«, če denimo živijo v drugi državi. Končno lahko zares razumemo, da »na daljavo« ne pomeni tudi »daleč od srca«. Ob pridnem izpolnjevanju vseh interaktivnih delov priročnika pa bo knjiga ostala tudi kot čudovit spomin za vnučka, ko ta nekoliko odraste.

  • 228 strani
  • format: 16,5 x 23,5 cm
  • mehka vezava