Skip to content Skip to footer

Zajedavski um

39.90

Dodatne informacije

AVTOR

Šifra: 40958 Kategoriji: , Product ID: 31461

Opis

Obstaja vojna proti resnici … in če v njej ne zmagamo, bo žrtev intelektualna svoboda. Zavezanost Zahoda svobodi, razumu in resničnemu liberalizmu še nikoli ni bila tako resno ogrožena kot danes, zaradi zadušljivih sil politične korektnosti.
Dr. Gad Saad, voditelj izjemno priljubljene YouTube oddaje ‘THE SAAD TRUTH’, skuša razkrinkati to, čemur pravi slabe ideje ali bolje “patogene ideje”, ki ubijajo zdrav razum in odpravljajo racionalno razpravo. Te ideje so postale sestavni del naših univerz in se s svojo tiranijo politične korektnosti širijo naprej ter ogrožajo naše najosnovnejše svoboščine – vključno s svobodo misli in govora.
Nevarnost je resna, a kot pokaže dr. Saad, je politično korektna dogma prepredena z logičnimi zmotami. Imamo močno orožje, s katerim se lahko borimo, če le imamo pogum, da ga uporabimo.
Zajedavski um je provokativen vodnik za obrambo razuma in intelektualne svobode, ter bojni krik za ohranjanje naših temeljnih pravic. S tem pa je tudi postala ena najbolj kontroverznih knjig v zadnjem času in posledično ena izmed knjig, o katerih se največ govori.

 

 

 

 

  • 212 strani
  • format: 15,3 x 23 cm
  • trda vezava