Razlogi za brezglutensko dieto so različni: celiakija, alergija na pšenico, glutenska intoleranca ali preobčutljivost na gluten. Knjiga, ki je pred vami, bo odpravila vse dvome o dieti in vas popeljala po poti zdravega in zadovoljnega načina življenja brez glutena.Ob mamljivih receptih za solate, juhe, prigrizke, glavne jedi, sladice in doma pripravljen kruh boste našli tudi napotke o shranjevanju živil in si zagotovili kuhinjo brez glutena.Pomembni podatki o skritih virih glutena, o hrani, ki se ji je treba izogniti, in o različicah brez glutena so zapisani na začetku knjige, prav tako tudi osnovne informacije o celiakiji. Skrbno prelistajte knjigo in ugotovili boste, da so vam ne glede na dieto na voljo recepti za najljubše jedi (tudi pico in palačinke).Iz vsebine:Zajtrki in malicePrigrizki in predjediKruh in kvašene jediGlavne jediPrilogeSladice
- obseg: 288 strani
- format: 15 x 15 cm
- broširano